2011. május 24., kedd

filmvetites a MODEM belsokertjeben

Ami a Tepsiben anno elkezdodott, az most a MODEM belsokertjeben folytatodik. Heti rendszeresseggel erkeznek a filmek a MODEM falara, es minden alkalommal professzorok, rendezok szakmaibeli emberek szolnak jonehany keresetlen szot. A sorozat most csutortokon indul azaz 26.-an az alabbi formaban, amelyet Kisszanto kovet Dj improvizaciojaval. Dj-zes ritkabban 3-4 hetente lesz, azonban a filmek, ahogy mar fentebb is olvashattuk, folymatosan hetrol-hetre erkeznek a kertbe. A rendezveny mindekor ingyenes.


Ím itt olvasható pár sor magáról a filmről amit Bodnár Kristóf ( a film őszinte rajongója) eszkábált számunkra bötűből és meggyőződésből...

Valami bűzlik Ausztráliában... Hogy a szag Istenből vagy a méregből árad-e, s hogy kordában tartható-e a korlátlan fólilázzásal, többek között e kérdésekre próbál kortárs Kaspar Hauserünk az ártatlan incesztus, a jóindulatú patrocídium és egy poszt-punk banda segítségével választ találni. Bubby sorra nyitogatja és döntögeti a hipokrata "jobb-keresztény" ál(om)világ tabujait, hogy rájöjjön, Jézus ezért nem fogja a szart is kiverni belőle, s kifordított Oidipuszként végül őt is elérheti a váratlan feloldozás. Rolf de Heer bizarr, gondolatébresztő és őszinte tükre önmagunkról, másokról és a Másik-ról.
A megjelenés ajánlott, meg különben is: "If God won't get you - then Poison will!"


Facebook esemeny itt!

Nincsenek megjegyzések: